scheren

Ook het scheren mag niet ontbreken in de moderne herensalon,geen oldschool barbershop maar een moderne barber afdeling voorzien van alle gemakken,barberchairs,mooie waxen en pomade’s,baard olie, en geweldige scheerprodukten van st James of london,proraso,mondial en edwin jagger. Bent u vervent natscheerder? We hebben alles in huis,scheerkwasten van Mondial,DE safteyrazor’s van edwin jagger. Hebben we iets niet? binnen twee dagen hebben we in huis wat u nodig heeft. We adviseren u graag over alles wat u over nat scheren wilt weten.

Een perfecte coupe
Voor een fijn zittend kapsel is een goede coupe een eerste vereiste. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Ons team traint regelmatig onder leiding van topkappers op de laatste modelijnen en kniptechnieken.

Als u bij ons binnen stapt zeg dan eens niet “Doe maar weer hetzelfde”, maar daag ons uit. Wij geven graag een goed advies!

iets te vieren?

Ook voor een feestje of bruiloft is uw haar bij ons in goede handen,onze stylisten maken er iets prachtigs van!>

Kleur is in!
De wereld van kleuren kent voor ons geen grenzen. Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, coupe soleil, higlights of lowlights,de nieuwste balayage, wij zijn er in gespecialiseerd.

Wij vinden het leuk om u te adviseren!

 

 

Mannen!
Ook voor mannen gaan wij veel verder dan alleen knippen. Een fade,executive contour,uw baard netjes getrimmed? zeg het maar, ook de barber kennis is aanwezig!
Eerste grijze haartjes? Laat iedereen maar roepen: “Dat staat interessant”. Wij hebben de oplossing om u uw jeugdigheid te laten bewaren. Grijp die kans!